Масажен терапевт

Д-р Недялка Илова

За мен

Завършено образование и курсове Образователна квалификационна степен магистър – Тракийски Университет Стара Загора

 СЕРТИФИКАТ за професионално обучение –,, CLASICAL MASSAGE AND THERMAL SPA THERAPIES’’ Eduocational centre omega Plovdiv 

Като масажист-терапевт, съчетавам страстта си към холистичното благосъстояние с обширни познания и опит в различни техники на масаж. Моят подход се фокусира върху индивидуалните нужди на пациентите ми, използвайки персонализирани методи, които подпомагат не само физическата, но и емоционалната релаксация. Специализирам се във възстановителни и спортни масажи, предоставяйки компетентност и професионализъм във всяка сесия. Моята цел е да предложа неповторимо изживяване на релаксация и възстановяване, което оставя трайно впечатление и подобрява качеството на живот на моите пациенти.

Класически - реласкиращ масаж

 Класическият релаксиращ масаж има редица положителни въздействия върху скелетно-мускулната система. Масажът стимулира кръвообращението, което допринася за доставката на кислород и хранителни вещества към мускулите. Процесът на масаж помага на тялото да изпуска токсините, които се задържат в мускулите. Стимулира нервната система чрез леките стимулации по кожата, като се изпращат сигнали до мозъка, което влияе положително на общото чувство за благополучие. Тези терапевтични ползи правят класическия релаксиращ масаж популярна практика за подпомагане на здравето и уелнеса на човека. В сравнение с други видове масажи, класическият релаксиращ масаж предоставя балансиран и всестранен подход към рехабилитацията на мускулите и намаляване на стреса. Той е често избран за своята способност да предложи пълен спектър от терапевтични ползи, включително улесняване на гъвкавостта, подобряване на постурата и повишаване на общата енергия и жизненост. Класическият релаксиращ масаж е практика, която съчетава традиция с ефективност в подпомагането на физическото и емоционалното благосъстояние на пациента. В комбинация с уникалните вулканични камъни дава още по-добър резултат.

Вулканични камъни

Спа Терапия с вулканични камъни, известна още като “хот стоун” масаж, предоставя редица благоприятни въздействия върху тялото и ума. Топлите вулканични камъни помагат за релаксацията и стимулират кръвообръщението на мускулите, намаляват стреса, като създават уютна и успокояваща обстановка. Топлотата от камъните помага за разширяване на кръвоносните съдове и отпускане на напрегнатите мускули, което подобрява гъвкавостта и общата мускулна функция. Вярва се, че спа терапията с вулканични камъни подпомага енергийния поток в тялото, балансирайки енергията и стимулирайки самочувствието. Спа Терапията помага за постигане на по-добър сън. Тези благоприятни въздействия правят спа Терапията с вулканични камъни популярна и търсена процедура за релаксация и подобряване на физическото и емоционалното благосъстояние.

Спортен масаж

Спортният масаж, приложен при спортисти, които се подлагат на тежки физически натоварвания, има редица положителни въздействия върху опорно-двигателния апарат. Отличава се с уникална специфика и предимства, които го правят по-подходящ за спортисти и хора, подложени на интензивни физически дейности. Спортният масаж се фокусира върху конкретни мускулни групи, свързани със спортната дейност на пациента. Този индивидуализиран подход подпомага в предотвратяването и лекуването на спортни травми. Помага за поддържане на оптимално функциониране на мускулите, което подобрява общата производителност и ефективност при спортни дейности. Този вид масаж ускорява възстановителните процеси след интензивно упражнение, като подпомага притока на кръв и хранителни вещества към мускулните влакна, по този начин поддържа мускулите гъвкави и здрави.

Вендузи

Вендузотерапията, известна още като купиране с вендузи, има няколко потенциални ползи за здравето. Стимулира кръвообращението, което подпомага доставката на кислород и хранителни вещества до тъканите. Процесът на вакуума помага за отпускане на напрегнати мускули и улеснява релаксацията. Вендузотерапията стимулира лимфния поток, който е важен за изхвърлянето на токсини от тялото.

Цени

Класически реласкиращ масаж (60 мин ) 60 лв
Бавен отпускащ масаж включващ вулканични камъни
Спортен масаж (50 мин) 60 лв
Плътен масаж за възстановяване след физическо натоварване, включва вендузи .
Спортен масаж - гръб (25 мин) 35 лв
Спортен масаж изпълнен само на гръб
Антицелулитен масаж (30 мин) 35 лв
Антцелулитен масаж на крака

Работим с предварително записан час :

или на тел: 0897315827

Адрес

Пловдив , кв. Мараша ул. 8-ми март 1 , офис Юмейхо 

Работно време: 10:00 – 20:00

понеделник – събота