Рехабилитатор

Масажен терапевт

Златомир Трифонов

Рехабилитаторът, известен също като рехабилитационен терапевт, е здравен специалист, специализиран в подпомагането на лица, които са преживели наранявания, увреждания или заболявания, за да си възвърнат функционалните способности и независимост. Те играят решаваща роля в рехабилитационния процес и работят с пациенти от различни възрастови групи и състояния.

Рехабилитаторът прилага различни терапевтични интервенции, за да помогне на пациентите да възвърнат или подобрят своята физическа функция, мобилност, сила, координация, баланс и издръжливост. Тези интервенции могат да включват упражнения, мануална терапия, помощни устройства,терапевтични методи и масажи.

Златомир Трифонов

Работата ми е базирана в използването на няколко методики за справяне с хронична болка, травми и различни състояния на тялото . Лечебният масаж е в основата на първи избор, съчетан с акупунктура ( иглотерапия) и вендузотерапия .

Завършено образовние и курсове:

Пеофесионален бакалвър – Медицински колеж Стара Загора

Традиционен Китайски масаж към ViaVite center of acupuncture

Моксотерапия към ViaVite center of acupuncture

Vag Sistem( auriculotherapy, vacuum therapy, gua-sha) към Sofia Acupuncture Physio accredited by College of Acupuncture West London UK

Лечебен масаж

В основата си лечебният масаж е нещо повече от релаксация, това е холистичен подход за подхранване на вродената способност на тялото да се самолекува. Умелото докосване на обучен практикуващ помага за освобождаване на напрежението, подобряване на кръвообращението и облекчаване на физическия дискомфорт.

В съвременните времена лечебният масаж се е превърнал в неразделна част от уелнес практиките, възприет заради естествените си лечебни свойства и терапевтични ползи. От облекчаване на хронична болка до намаляване на тревожността и подобряване на качеството на съня, това древно изкуство се използва за справяне с безброй физически и емоционални състояния.

Акупунктура

  1. Акупунктурата се използва широко за облекчаване на болка, включително хронична болка, мускулно-скелетна болка, главоболие, мигрена и болки в гърба.
  2. Често се използва за справяне с храносмилателни проблеми, като синдром на раздразнените черва (IBS), киселинен рефлукс и гадене.
  3. Акупунктурата може да подобри качеството на съня и да помогне при безсъние или проблеми, свързани със съня.
  4. Може да бъде от полза при респираторни състояния като алергии, синузит и астма.

Цени

Класически релаксиращ масаж ( 60 мин ) 60 лв
Класически масаж - гръб ( 30 мин ) 35 лв
Акупунктура ( 60 мин ) 60 лв
Терапевтична процедура (60 мин) 60 лв
Съчетания от ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ , СТЪКЛЕНИ И ДЪРВЕНИ ВЕНДУЗИ , ПО ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОБАВИ АКУПУНКТУРА НА ЛЕЧЕБНИ ТОЧКИ .

Работи се с предварително записан час :

+359893711399

Понеделник 09:00 AM - 19:00 PM
Вторник 09:00 AM - 19:00 PM
Сряда 09:00 AM - 19:00 PM
Четвъртък 09:00 AM - 19:00 PM
Петък 09:00 AM - 19:00 PM
Събота 09:00 AM - 19:00 PM
Неделя С предварителна уговорка

Адрес

ПЛОВДИВ , кв. Мараша

ул. “8-ми март 1”

офис Юмейхо