ТЕРАПЕВТИЧНИ МАСАЖНИ ЛЕГЛА НУГА БЕСТ

Nuga Best е южнокорейска компания, специализирана в здравни и уелнес продукти, включително масажни легла, масажни столове и други терапевтични устройства. По-специално леглото Nuga Best е популярен продукт, известен със своите иновативни характеристики и ползи за здравето.

NugaBest съществува за всички нас със здравословни проблеми. NugaBest е южнокорейска медицинска компания, занимаваща се с редица авангардни и революционни медицински устройства за термична терапия. Марката е спечелила медали за признание в Корея и по света за техния дизайн и функционалност и за принос към подобрено здравеопазване. Нашите устройства са нови и оригинални и са направени от турманиева керамика, която се състои от турмалин, елван, германий и вулканични минерали. Нашите апарати са проектирани да лекуват чрез топлинен масаж и излъчване на отрицателни йони и безвредна далечна инфрачервена топлина.

Нашите медицински изделия спомагат за баланса на гръбначния стълб, гладкостта на нервите, циркулацията на енергията, пречистването на кръвта и витализиране на телесните клетки. След като това бъде постигнато, имунитетът на тялото се подобрява и редица начини на живот и хронични заболявания се изкореняват.

През годините NugaBest помага на клиенти по целия свят да подобрят здравето си, да намалят болката, да избегнат операция и затова говорят стотици хиляди положителни отзиви по целия свят.

ПОЛЗИ

  1. Облекчаване на болката: Комбинацията от топлинна терапия, масаж и акупресура може да осигури облекчаване на състояния на хронична болка, като болки в гърба, артрит и скованост на мускулите.
  2. Подобрена циркулация: Функциите за топлина и масаж могат да насърчат по-добра циркулация на кръвта, което е от съществено значение за цялостното здраве и изцеление.
  3. Релаксация и намаляване на стреса: Редовното използване на легла Nuga Best може да помогне за намаляване на стреса и насърчаване на релаксацията, което е важно за психическото и физическото благополучие.
  4. Детоксикация: Някои поддръжници твърдят, че терапията с далечни инфрачервени лъчи може да помогне в процеса на детоксикация чрез насърчаване на изпотяването и подобряване на лимфната циркулация.
  5. По-добър сън: Като насърчава релаксацията и намалява болката и стреса, леглата Nuga Best могат да допринесат за по-добро качество на съня за някои потребители.

ВЪТРЕШЕН ПРОЕКТОР


В основния матрак на устройството е монтирана направляваща релса, по която се движи каретката на вътрешния проектор. Конструкцията на каретката позволява турманиево-керамичните ролки да се движат както в надлъжна, така и в напречна посока. Шестте ролки са с релефна форма, имитираща натиск с пръсти. Проекторът масажира меките тъкани по гръбначния стълб, без да го засяга. Шестте основни ролки действат върху повърхността на гърба, а седмият валяк внимателно обработва шийните прешлени, температурата му не надвишава 37 градуса. C. Масажът с Nuga Best NM-5000P се различава качествено от традиционния масаж по това, че масажът се извършва отдолу нагоре, а не отгоре надолу, както при традиционния масаж.

ВГРАДЕН ТУРМАНИЕВ КИЛИМ


В малкия матрак е вграден килим от турманиева керамика. При масаж на гръб турмалиновата керамика затопля приятно краката. Или можете да се позиционирате така, че гърбът ви да се затопля от турманиевия килим, а вътрешният проектор да масажира краката ви по дължина.

Външен проектор

Външния проектор е съставен от 5 сфери турманиева керамики.Развива температурен диапазон от 40 до 70 градуса , служещ да награвя и облекчава локални зони по тялото .

Режими на ползване

  1. Лечебен – нагряване и обработка на отделни зони до пълна релаксация.
  2. Разтягащ – награвяне и постоянно разтегляне и масажиране .
  3. Обработка и разтягляне само на горна част на тялото
  4. Обработка и разтегляне само на долна част на тялото

Цена

Единично посещение ( 40 мин ) 6 лв

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК – СЪБОТА 

от 10:00 – 20:00 с предварително записване на facebook страницата или посоченият номер 

тел : 0882401011